Hlavní obsah
Článek

To se jen tak nevidí, aby si Salma Hayek (57) nevzala na filmovou premiéru výstřih, natož, aby se jí snad i dalo věřit, že u ní významné životní jubileum klepe na dveře. Ve středu v Londýně se tomu tak stalo a na vině byly především hereččiny šaty. Doufejme, že si zanedlouho padesátiletá Salma nezačíná uvědomovat svůj věk a podobně cudné kousky u ní nebudou na denním pořádku. Zrovna v jejím případě by to byla velká škoda...

Představitelka malířky Fridy Kahlo přijela do Londýna propagovat svou filmovou novinku Pohádka pohádek italského režiséra a scénáristy Mattea Garrona, v němž se představila v hlavní roli vedle Vincenta Cassela. Jelikož se jedná o výpravný snímek, snažila se překrásná Hayek filmu zřejmě přizpůsobit i své šaty, což se bezesporu může mnohým lidem zamlouvat stejně jako samotný barevný bohatě zdobený a neokoukaný model. Za nás už to bylo trochu moc, a to nemluvě o černých sandálcích podobajících se výškou podpatku a platformy spíš bláznivému vkusu Lady Gagy.

Usedlá Hayek tak snad poprvé ladila i ke svému muži, jímž je francouzský miliardář Francois-Henri Pinault. Ten, ač je o necelých pět let starší než ona, vždy působil starším dojmem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám