Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve španělské metropoli Madridu se v pondělí předávaly ceny významným ženám, nazvané jednoduše Woman Awards. Významným hostem, který se ujal proslovu a rovněž předal několik ocenění, byla španělská královna Letizia, která se na akci představila ve zcela novém mladistvém sestřihu. Letizia ostříhala své dlouhé kadeře a nechala si vytvořit rovné mikádo. Jedné z cen se dočkala i mexická herečka Salma Hayek (57).

Vedle útlé herečky malého vzrůstu působila na pódiu o půl hlavy vyšší manželka španělského krále Filipa VI. mimořádně éterickým dojmem. Výběr šatů ale upozornil na kostnatá ramena a hubené paže.

Dvaačtyřicetiletá Letizia je manželkou krále Filipa VI. od roku 2004. Mají spolu dvě dcery - Leonor (9) a Sofii (7). Původním jménem Letizia Ortiz Rocasolano v minulosti pracovala jako žurnalistka, reportérka a moderátorka televizních zpráv. Přinášela například živě informace z dění po teroristických útocích v New Yorku z 11. září 2001. Pro svůj vytříbený styl a cit pro módu bývá často přirovnávána k vévodkyni z Cambridge, která se stala módní ikonou nejen ve Velké Británii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám