Hlavní obsah
Článek

Ať už jsou plné dekolty dílem přírody, či plastických chirurgů, důležité je umět své tělesné přednosti prodat. Podívejte se na sedm slavných žen, které si jsou svých ženských zbraní moc dobře vědomy.

Tento výběr se pochopitelně neobejde bez Kim Kardashian (43), která na sebe letos strhla pozornost naolejovanou zadnicí. Bez povšimnutí ale nezůstaly ani její vnady, jež několikrát vyvenčila v náležitě těsných outfitech. Kim tak sklízí obdiv z obou stran, v čemž jí může konkurovat snad jen zpěvačka Nicki Minaj (41). Ta má na svědomí kontroverzní klip k písni Anocanda, v němž vrtí svým obřím pozadím, i stovky vyprsených selfíček.

Popová diva Mariah Carey (54) letos výrazně nakynula, což se pozitivně projevilo na jejím dekoltu. Zpěvačka ovšem neakceptuje fakt, že vnady nejsou jedinou její přetékající partií, a cpe se do šatů, v nichž ze sebe dělá macandu.

O plném dekoltu své příznivce přesvědčila i Salma Hayek (57), která neztrácí přitažlivost ani s padesátkou na krku. Chybět samozřejmě nemůže ani silikonka Courtney Stodden (29), německá odhalovačka Micaela Schaefer a pohroma jménem Katie Price, jejíž sexy fotky jsou dnes již archivním materiálem, protože si nedávno nechala své vnady výrazně zmenšit.

Která celebrita umí nejlépe zúročit své ženské zbraně?
Kim Kardashian
4 %
Mariah Carey
2 %
Nicki Minaj
4,6 %
Courtney Stodden
1,5 %
Salma Hayek
73,7 %
Katie Price
2,4 %
Micaela Schaefer
11,8 %
Celkem hlasovalo 24952 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám