Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jablko nepadá daleko od stromu. Své o tom ví i Sagvan Tofi (59). Jeho dcera Satine se rozhodla vydat v tátových šlépějích a hrát v divadle. Za sebou už má účinkování v dětském muzikálu Kocour v botách a nyní hraje na jevišti se svým tátou.

Malá Satine totiž začala zkoušet dětskou roli v muzikálu Mýdlový princ s hity Václava Neckáře a za sebou už má i premiéru před diváky. „Když jsem se dozvěděla, že bych mohla hrát s tátou v Mýdlovém princi, tak jsem měla velkou radost. To představení jsem viděla mockrát,” sdělila nám půvabná Satine, kterou v poslední době kromě školních povinností nejvíc zaměstnávají každodenní zkoušky v Divadle Broadway.

„Chodím na korepetice, trénuji choreografii, převleky a také zkouším společné výstupy s taťkou, chci být dobrá, tak doufám, že nic nepokazím,” dozvěděli jsme se od dcery Sagvana Tofiho. „Už se moc těším, až si zahraju před diváky, mám ten muzikál moc ráda. S tátou vlastně budu hrát úplně poprvé, budeme spolu jezdit do divadla,” dodala s úsměvem Satine před premiérou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám