Hlavní obsah
Článek

Ordinací prošlo už několik muzikálových herců. Mimo jiné Míša Tomešová, Anna Slováčková nebo Milan Peroutka, který nově moderuje také Snídani s Novou (divácké ohlasy jsou rozporuplné). Teď parta z lékařského prostřední přivítá dalšího kolegu z muzikálových prken, herce a zpěváka Sagvana Tofiho (59).

Tofi bude hrát bývalého přítele dcery doktora Mázla (Petr Rychlý) Nadi (Petra Bučková), česko-italského podnikatele. „Hraju tady postavu Luigiho, který přijíždí z Itálie, protože tady má děvče, které by chtěl získat zpátky. Role se mi líbí, je to pro mě něco nového, ale ze začátku jsem z toho byl trochu vystresovanej, protože tady vládne pracovní řád, který mi nebyl zpočátku úplně blízký,“ přiznal Tofi. „Je to tady trochu rychlejší než ve filmu a člověk musí být maximálně připravený,“ dodal.

Snaží se. Protože je jeho postava bilingvní, zařídil si i učitele italštiny. „Ale Luigi je naštěstí napůl Čech, tím by se ta nedokonalá italština dala obhájit. Není snadné se to učit. Je pro mě těžké pamatovat si jakékoliv texty, zjistil jsem, že je úplně jedno, v jakém jazyce jsou,“ smál se herec.

Přijetím role si prý Sagi šplhnul u dcery Satine, která je seriálovou fanynkou. „Přijmout tuhle roli byla povinnost, teď jsem doma za hrdinu,“ dodal.

Líbí se vám muzikáloví herci v Ordinaci?
Ano
22,8 %
Ne
77,2 %
Celkem hlasovalo 149 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám