Hlavní obsah
Článek

Sagvan Tofi (59) a Miroslav Etzler (59) se spolu potkávají na muzikálových prknech. V Divadle Broadway nyní zkouší nové role v chystaném muzikálu Kvítek mandragory. Zahrají si postavu policejního komisaře Jiřího Demla.

Na svém kontě mají i focení promofotek a my jsme se nestačili divit. Oblíbení herci nás totiž přivítali opravdu netradičně, než je u nich zvykem. Pod vedením kostýmního výtvarníka si oblékli dámské oblečení!

Sagvan Tofi oblékl černé kárové punčocháče a vysoké šněrovací latexové kozačky. Jeho alternant Miroslav Etzler si pro změnu oblékl hnědé silonové punčocháče a sukni se vzorkem, kde se střídaly puntíky a třešně, a to vše doplnil parádními lodičkami. Aby byl kostým naprosto dokonalý, Tofi byl dozdoben růžovým fižím.

Mají snad herci nějaké zkušenosti s hraním žen? „Já ne, já poprvé, bude to moje premiéra,“ nechal se slyšet Sagvan Tofi.

To jeho alternant má daleko bohatší zkušenosti. „Já jsem bohužel tohoto potupného úkolu byl vícekrát svědkem, hrál jsem asi osm nebo deset žen,“ prozradil nám Etzler, který je tak na ženské šaty aspoň trochu zvyklý. Diváci se na muzikál Kvítek Mandragory mohou těšit od 13. března, kdy má v Divadle Broadway premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám