Hlavní obsah
Článek

Na zkoušku muzikálu Čas růží přišla Ivana Jirešová (47) trochu pozdě. Měli jsme tak možnost sledovat snad nejrychlejší proměnu světlovlasé nenalíčené herečky v civilu v ohnivou cikánku, kterou hraje na jevišti. Celé to trvalo asi sedm minut.

Pravda je, že Ivana má díky účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas s proměnami víc než dost zkušeností a maskérce i sama pomáhá s líčením. "Nalíčit se umím, jen s tou parukou potřebuju pomoct, naštěstí je docela jednoduchá a nemusí se složitě přidělávat," řekla nám Ivana.

Virtuální změna prý mění trochu i Ivanino chování. "Když si vezmu ten kostým, tak se do toho dostanu. Jinak chodím, jsem drzá, cítím se volněji, mám pocit, že si nemusím dávat pozor a můžu si dělat všechno, co chci. Možná by to čas od času prospělo každé ženě," smála se.

V muzikálu hraje Jirešová ženu majitele pouti, v jehož roli se střídají Sagvan Tofi (59) a Jiří Langmajer (57). "Když mě můj muž podvádí, tak ho střílím do zadku brokovnicí, honím ho a křičím na něj," odtajnila část děje.

Jen si posteskla, že si v muzikálu v roli, v níž se alternuje s Adélou Gondíkovou (50), moc nezazpívá. "Tu jedinou hezkou píseň nám bohužel vzali, tak máme jenom Zvonky štěstí, a to jenom v kratší variantě. To mě mrzí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám