Hlavní obsah
Článek

Sagvan Tofi (59) boduje. Jeho Děti ráje bourají obří haly po České republice i na Slovensku. O víkendu zahájili turné po arénách a jen za víkend na Tofiho muzikál s hity Michala Davida přišlo skoro 18 tisíc diváků.

"Vůbec jsme takový úspěch nečekali. Připadáme si jak Rolling Stones. Diváci stojí, zpívají s námi. Podařilo se nám něco neuvěřitelného," řekl Super.cz nadšený Sagvan. "Chtěli jsme zkusit něco, co nikdo před námi nikdy nerisknul. Vzít muzikál do hal. Byl to obrovský risk. Taky jsme mohli hrát pro pět set lidí v hale, kam se vejde šest tisíc. A teď můžu šťastnej říct: Ano, Děti ráje bourají haly," usmíval se Tofi.

"Začali jsme o víkendu v Ostravě, dnes nás čeká Liberec a jedeme dál. Na konci listopadu končíme v Košicích. Máme vyprodaných dvanáct hal, uvidí nás přes padesát tisíc lidí. Já se z toho fakt nemůžu vzpamatovat. A na jaře pokračujeme, v plánu je dalších asi třicet hal. Strašně nás to nabíjí, Děti ráje jsou moje první dítě, prošlo obrovskými porodními bolestmi. Těch klacků pod nohy jsem dostal strašně, a tohle všechno je zadostiučinění. Že když něco děláte srdcem a ne pro prachy, tak to je prostě cítit," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám