Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední videoklip zpěvačky Anny K (59), kterou teď budeme pravidelně vídat v taneční soutěži StarDance, už jsme vám představili. Pro svoje fandy ale nechala Anna K vytvořit i video, tzv. making of, jak klip vznikal. Aktéři se také vyjadřují o tom, jaký mají ke zpěvačce vztah, protože jsou všichni dávní přátelé.

"Sagvan Tofi třeba říká, že jsem ho učila líbat. To sice jo, ale tenkrát jsem chodila s Vaškem Koptou, byli jsme v prváku na horách a Sagi mě přemluvil. Pak to samozřejmě všem vyslepičil a Vašek se naštval tak, že si zlomil lyže, aby nemusel s námi na svah. Film Sněženky a machři byl tak trochu jako tenhle náš lyžařský výcvik. Hodně mých spolužáků v něm taky hrálo a já bych bývala asi taky, kdybych neměla trojku z chování," svěřila Super.cz zpěvačka.

Kromě parťáků z konzervatoře ale o Anně K, tedy Lucianě Krecarové, moc hezky mluví i Jiří Suchý a Jitka Molavcová, u nichž v Semaforu ještě jako holčička začínala, a další známé tváře spojené s jejím životem. Co o zpěvačce sdělili její přátelé, můžete zhlédnout v přiloženém videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám