Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herečku a zpěvačku Jennifer Lopez (54), která se těší ze svého vztahu s mladičkým tanečníkem Casperem Smartem (24), zachytili paparazzi v Los Angeles neupravenou a bez make-upu. Podívejte se do naší fotogalerie, jak tato hvězda vypadá bez nalíčení.

Jenn, která se snaží být perfektní za každé okolnosti, si tentokrát nedala pozor, a ukázala se tak, jak ji příroda stvořila. S vlasy staženými do drdolu a bez jakýchkoliv známek nalíčení přebíhala z domu do svého automobilu.

I přesto, že Jenn známe jako upravenou sexy hvězdu, musíme uznat, že i nenalíčené jí to slušelo. Hispánská kráska dostala do vínku přirozenou krásu, kterou jí může většina žen jen závidět. Navíc čiší spokojeností, za kterou vděčí novému vztahu s o hodně let mladším Smartem.

Lopez začala s pohledným mladíkem chodit jen krátce poté, co se vloni rozešla s manželem Markem Anthonym. Jejich vztah není tajný - fotografům se je již několikrát podařilo zachytit na nejrůznějších místech v nejrůznějších situacích.

„Věk, status i názor ostatních jsou irelevantní. Naše srdce nemají hranice a naše duše jsou nekonečné. Náš věk je jen připomínkou hodin, které jsme strávili na této zemi, a cenného času, který nám zbývá. Měli bychom si vážit času, který tu máme a následovat své vášně a sny. Takže - uzavřete své uši a otevřete svá srdce. Milujte a buďte šťastní,“ napsal uvědomělý  tanečník na svém účtu na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám