Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpůvabnějších českých zpěvaček Tereza Kerndlová (37) je sice již vdanou paní, jíž se stala při obřadu v dalekém Las Vegas, ale svatební veselici si nechala na svůj rodný kraj. Akce se konala, kde jinde, než na statku u Brna a dorazilo na sto padesát hostů, mezi nimiž nechyběly ani ty nejslavnější tváře.

Tereza byla oděna do romantických dlouhých bílých šatů, které oblékla i před dvěma týdny ve Vegas, a vypadala jako skutečná princezna. Její manžel René zvolil klasický tmavý oblek s bílou košilí a motýlkem. Tereziny šaty ale musely projít krejčovskou dílnou. "V Las Vegas si je trochu poničila," prozradil Super.cz její stylista Filip Vaněk.

Velkolepé události se zúčastnily známé osobnosti včetně prezidenta republiky Miloše Zemana, který je blízkým přítelem rodiny Kerndlovy. A co šťastným novomanželům hlava státu popřála? „Popřál nám, abychom byli šťastní a aby nám manželství vydrželo na věky,“ svěřil Blesku René.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám