Hlavní obsah
Článek

Potomci slavných osobností jsou stejně jako jejich rodiče vystaveni neustálému tlaku médií, objevují se na stránkách bulvárních časopisů a jejich chování a dokonce i styl jsou rozebírány od hlavy až k patě. Ony samy jsou zvyklí vybírat si outfity a mnohé z nich jsou již teď považovány za módní krále. Pojďte se společně s námi podívat na ty, kterých se to týká.

Suri Cruise je dcerou herců Katie Holmes a Toma Cruise. Už odmalička byla malá brunetka vychovávána v přepychu a již od počátku se vědělo, že bude udávat módní trendy pro malé holčičky. V současné době chodí nakupovat se svou maminkou a “shopping“ ji údajně zabere i hodiny. Má již také vlastní módní řadu.

Druhou princeznou v pořadí je dcera Victorie a Davida Beckhamových Harper. Její matka, která se stala módní návrhářkou, ji už od narození obléká do těch nejluxusnějších módních kousků a Harper je předurčován osud ikony.

I půvabná herečka Jessica Alba obě své dcery obléká jako na focení do módních časopisů. Zejména starší Honor se ráda obléká podle stylu své maminky a údajně už i sama oděvy vybírá.

Mezi další dítka, která holdují módě dozajista patří také potomci Angeliny Jolie a Brada Pitta, děti S.J. Parker nebo Jessicy Simpson.

Reklama

Další články

Načítám