Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (51), která letos oslavila životní jubileum, kývla na novou pracovní příležitost. Objeví se v roli Aleny v legendárním muzikálu Noc na Karlštejně. My jsme oblíbenou herečku navštívili na zkoušce představení, kde právě probíhalo focení do divadelního programu.

„Když mi volala Katka Brožová, která je producentkou představení, jestli bych si v létě chtěla zahrát v muzikálu Noc na Karlštejně, nejen v Praze, ale i na krásném zámku Mělník, s radostí jsem přijala. Už dvakrát jsem hrála Shakespeara pod letním nebem a vždy tam byla krásná atmosféra. Noc na Karlštejně je česká klasika s krásnou hudbou Karla Svobody, kterého jsem vždy obdivovala. O to víc se těším,“ řekla Super.cz půvabná Sabina, která v kostýmu Aleny vypadá stále neuvěřitelně, málokoho by napadlo, že nedávno oslavila 50. narozeniny.

„Snažím se dodržovat zdravou životosprávu, i když při mé profesi je to často obtížné. Ráda plavu a chodím na dlouhé procházky nebo túry, tak snad mi to léto dovolí a udělám ještě víc pro svoji fyzickou kondici,“ dozvěděli jsme se dále s tím, že během léta se herečka kromě práce chce věnovat také odpočinku.

Kromě letního hraní mě čeká také natáčení seriálu ZOO, ale moc ráda bych se letos podívala zase k moři. Mám za sebou hodně práce a potřebuji si užít rodinu a načerpat novou energii,“ dodala Sabina na Letní scéně pražské Občanské plovárny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám