Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (51) je jednou z hlavních tváří seriálu Sestřičky, kterému předcházel Modrý kód. Diváci si postavu milé a obětavé sestřičky Mery zamilovali, ale její dějová linka bohužel končí.

„Ano, je to tak, s postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její příběh v seriálu se naplnil,“ potvrdila Laurinová. „S Mery jsem se skutečně sžila a budu na ni vzpomínat, stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Moc si vážím toho, že si Mery získala mnoho diváckých příznivců. Jak se říká: něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít," dodává s optimismem herečka.

Zdá se, že s odchodem je už vcelku smířená. Podle našich informací chtěla herečka trochu zvolnit. Jako jedna z hlavních postav seriálu strávila na place i 20 dní v měsíci, musela odmítat všechny ostatní nabídky a projekty, většinou natočila 10 obrazů denně, což znamená asi 30 stran textu. Až takové zvolnění ale zřejmě v plánu neměla.

Sabina začínala s natáčením Modrého kódu v roce 2016. Divákům se v roli vrchní sestry Mery představila v březnu 2017 a od té doby se až na výjimky objevila v každém díle. „Do té doby jsem měla zkušenost se šesti- nebo maximálně dvanáctidílnými seriály a Modrý kód měl mít dílů osmdesát. Zdálo se mi to hodně,“ přiznala v jednom z rozhovorů blondýnka, která nakonec natočila 337 dílů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám