Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá Valentýna Vojtková se po rodičích, herečce Sabině Laurinové (52) a muzikantovi Josefu Vojtkovi, vydala na uměleckou dráhu. Studuje Konzervatoř Jaroslava Ježka, obor muzikál, a pomalu, ale jistě sbírá i zkušenosti před kamerou. „Studuje školu, kterou si vybrala, je tam šťastná a spokojená. Co s ní ale bude dál, záleží na ní,“ řekla Super.cz před časem Laurinová.

Uměleckou profesi herečka dceři nerozmlouvala. „Je ale pravda, že člověk ví, co se v té profesi děje a co to obnáší za radosti a starosti. Sama na sobě jsem si ověřila, že pokud člověk něco dělá s láskou, tak za tím jde,“ míní.

Příležitost Vojtková dostala v seriálu Sestřičky, v němž si zahrála postavu ne úplně férové biatlonistky Marty. Scénář jí předepsal mimo jiné bitku s kolegyní Amelií Pokornou (dcerou Lucie Zedníčkové), po níž skončila potlučená v nemocnici. Jak to Valentýně před kamerou jde, se podívejte na ukázce.

V hlavní roli seriálu diváci vídají právě Sabinu Laurinovou jako zdravotní sestru Mery, s dcerou se na natáčení (zatím) nepotkaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám