Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sabina Laurinová (52) a Marek Němec (42) hrají v seriálu Sestřičky kolegy, kterým mnoho televizních diváků přeje obnovenou lásku. Vášni podlehnou, natáčení jejich milostné scény ale potkalo několik komplikací, především covid.

„Původně jsme ji měli točit jindy, mně ale bohužel vyšel pozitivní test na covid, a tak se natáčení odkládalo do chvíle, kdy jsem zase mohl mezi lidi,“ řekl Němec, jenž hraje lékaře Hofbauera.

„Jenomže to byla zrovna hrozná zima. Točili jsme to na jedné chatě a moc nám tam nezatopili, mám pocit, že nám mrzlo i v ložnici,“ popsal úskalí takového natáčení Němec a zároveň tím vysvětlil, proč měli seriáloví milenci peřinu až pod bradu. Jsou totiž zvyklí na odvážnější scény.

„Jeden čas se pořád svlékali, padali na sebe a užívali si plebejskou divokost,“ připomněl herec dřívější práci s Laurinovou.

Další komplikací byl samozřejmě stud. „Myslím, že tyhle scény nejsou příjemné nikomu z nás, jakkoliv jsme přátelé. Pokaždé musíme překonávat stud. Pokud diváci uvěří autentičnosti příběhu dvou lidí, je to pro tvůrce výhra,“ dodala Laurinová. Na výsledek jejich snažení se můžete podívat na ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám