Hlavní obsah
Článek

Už pár týdnů zastává úplně jiné role, než ve kterých ji známe. Herečka Sabina Laurinová (52) nemůže před divadelní publikum ani před kameru. Většinu času tak tráví se svou rodinou a dcerami Valentýnou a Majou, o které se v těžké domě zodpovědně stará.

„Jsme doma v karanténě. Situace je vážná a já k ní přistupuji s velkým respektem a pokorou. Myslím, že nejen pro mě je velkou zkouškou trpělivosti a pevných nervů. Starám se teď hlavně o chod domova, pomáhám svým dvěma dcerám a také rodičům. Hodně přemýšlím, o všem,“ svěřila se herečka s tím, že prožívá také těžké období.

„Je to období rychle měnících se emocí a dává nám velký prostor pro empatii. Přiznám se, že je to i pro mě náročné období jako pro všechny ostatní,“ prozradila Sabina, která nemocniční mundúr, který nosí v seriálu Modrý kód, vyměnila za domácí oblečení.

„V současné době jsou zavřená divadla, tudíž nehraju, a ani netočím seriál Modrý kód. Věnuji se především rodině, jsem teď hlavně kuchařkou, uklízečkou, nákupčí, učitelkou, utěšovatelkou, zmatenou i starostlivou mámou, někdy tichou, někdy veselou, přemýšlivou a občas i kvílící,“ dozvěděli jsme se od herečky, které dodává dobrou náladu jarní počasí.

„Raduji se z jara. Sluníčko je naděje. Věřím, že se zase dočkáme svých diváků naživo v divadle a ateliér Modrého kódu opět rozsvítí reflektory. Jsem zvyklá na pevný řád dnů, proto se snažím si aspoň v rámci možností nějaký nastavit, ale v tomhle zvláštním čase se mi to moc nedaří,“ dodala závěrem Sabina Laurinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám