Hlavní obsah
Článek

Letošní oslava svátků jara bude netradiční. Pro radost si mnoho z nás namaluje vajíčka, zaseje osení, velikonočně vyzdobíme své domovy, avšak tradiční koledu s pomlázkou nám aktuální situace nedovoluje. Nejinak tomu je také u oblíbené herečky Sabiny Laurinové (51), které jsme se zeptali, jak letos Velikonoce oslaví.

„Velikonoce mám moc ráda hlavně mimo Prahu, v přírodě, považuji je za hezký svátek jara, začátek něčeho nového. Vždycky se u nás Velikonoce projevují tím, že si uvaříme dobrý oběd, na stole samozřejmě nesmí chybět velikonoční nádivka, dodržujeme rády takové ty tradiční zvyky – každoročně barvíme i vajíčka,“ sdělila nám půvabná herečka, která se pravidelně objevuje na obrazovce v seriálu Modrý kód.

Sabina také zavzpomínala s úsměvem na velikonoční historky svých dvou dcer, se kterými bude letos doma. „Když byly dcery malé, tak chodily koledovat, ony si to nechtěly nechat vymluvit, prostě chodily koledovat, ale teď už čekají, že přijdou nějací hezcí kluci. A já jsem na Velikonocích osobně vždycky měla ráda hlavně tu svěžest a vlastně začátek něčeho nového, jarního, a tím, že jsem se na jaře i narodila, tak mám vždy pocit takové nové mízy do těla,“ dozvěděli jsme se od Sabiny, která před pár dny oslavila 48. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám