Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Sabina Laurinová (51) v pondělí slaví narozeniny, její věk by jí ale hádal opravdu málokdo. Představitelka vrchní sestry Mery z Modrého kódu jako by popírala přírodní zákon. Stále si totiž udržuje mladistvý vzhled i perfektní figuru.

Přibývající číslovky proto moc neřeší a velkolepé oslavy nepořádá. „Narozeniny nijak extra neslavím. Zajdeme si vždycky s dcerami a mými rodiči na nějakou dobrou večeři,“ prozradila Sabina.

Narozeninové oslavě se ale přesto úplně nevyhnula. Pořádné překvapení totiž na ni čekalo přímo na place před natáčením nového dílu seriálu Modrý kód.

„Byla jsem překvapená, protože na natáčení v jedné pauze proběhlo přání k narozeninám. Produkce seriálu to pro nás tajně přichystala, včetně narozeninového dortu. A protože ve znamení berana jsou kromě mne ještě Jirka Štěpnička (71), Sandra Nováková (41) a Petr Konáš (36), tak jsme si popřáli mezi sebou navzájem. Jak jsem se dozvěděla, dohromady nám letos je 192,“ sdělila s úsměvem herečka.

Mezi gratulanty pak nechyběli další kolegové například Tomáš Měcháček (40), Eva Burešová (30) nebo Michaela Sejnová (27).

Reklama

Další články

Načítám