Hlavní obsah
Článek

Marek Němec je dalším hercem, kterého diváci uvidí v nově připravovaném seriálu z lékařského prostředí Modrý kód.

A zejména divačky se mají opravdu na co těšit, protože Marek, jenž působí také jako divadelní režisér, je fakt charizmatický fešák. V seriálu si zahraje špičkového chirurga Davida Hofbauera, jenž trpí bipolární afektivní poruchou. Tu však před svým okolím tají.

Coby muž bude nepřístupný, přezíravý, ironický, arogantní, přitom pro ženy stále sexy a atraktivní. Zajímají ho však jen krátkodobé a povrchní známosti. Tam, kde je mu v jedné oblasti „shůry“ dáno, je považován za excelentního, v další je pak za asociála.

Marka mohli diváci vidět například v seriálech Expozitura či Zdivočelá země. V Modrém kódu se na televizní obrazovce po delší době představí ve větší roli. A co na svou postavu říká?

„Chtěl bych dělat všechno jako on, ale nemůžu. Mě zajímají lidé. Než někoho poslat do háje, tak to z dvaceti stran řeším, jestli si to vůbec můžu dovolit a zda se přece jen nemůžu mýlit. To on střílí od boku, má pravdu, a zároveň je sám nesestřelitelný. Na jednu stranu má lehčí život, na druhou stranu je tam stín té diagnózy. Je to skvěle vyvážená postava, aby to nebyl jen de*il, ale de*il, který si to může dovolit. On je prostě výborný,“ netají se sympatiemi ke své postavě Marek Němec.

Modrooký herec se v seriálu potká se Sabinou Laurinovou (51), Evou Josefíkovou (34) a Romanem Zachem (51).

Reklama

Další články

Načítám