Hlavní obsah
Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) je každopádně charismatický chlap. Ovšem když jako on vypadá holčička, zase taková výhra to není. A jeho společná dcera s herečkou Sabinou Laurinovou (51) bývala celý tatínek. Když jsme ale Valentýnu s maminkou potkali na představení Fantoma opery, málem jsme mladinkou studentku baletu nepoznali. Prokoukla a jde do máminy podoby.

"Už jsem viděla premiéru Fantoma opery před rokem a tehdy Vája nemohla jít. Tak jsem si říkala, že je hezká příležitost, aby představení viděla, protože je určitě čím se inspirovat. Rozhodně je se na co koukat," mínila Sabina, že dceři, která jde už do 3. ročníku baletní konzervatoře prospěje shlédnout dokonalé choreografie.

"A mně se to představení líbí. Jako divák se nesmírně bavím, mám tam spoustu kamarádů, jen tak koukám, odpočívám a užívám si krásu," byla nadšená sama herečka. I Sabině už začala nová divadelní sezóna, kde má v repertoáru také muzikál, Sněhovou královnu. "Pak mě čeká činohra Dáma s kaméliemi, pak Prachy, prachy a Rodina je základ státu v divadle Palace, a zkouším Višňový sad, takže je to pro mne opravdu perná divadení sezóna," vypočítala. Divadlu se teď ostatně bude víc věnovat i Valentýnin táta Pepa Vojtek, jehož čeká návrat do Třech mušketýrů v divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám