Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Česko Slovenské SuperStar 2013 Sabina Křováková (32) nedávno představila fanouškům nový videoklip k písni Hrdina. Ještě než v plné síle vyrazila na koncerty, užila si krásnou dovolenou v Řecku. A fanouškům se předvedla i v plavkách, byť přiznala, že přibrala nějaké to kilo navíc.

Křováková ani na dovolené nezahálela, a kromě lenošení na pláži natáčela další klip. „Obdivuju řeckou kulturu a strašně ráda navštěvuji památky, dovolenou na Rhodosu jsem si moc užila a načerpala síly na koncerty s kapelou, na které jsem se po dlouhé době hrozně těšila,“ řekla Super.cz Křováková, jež pobyt v Řecku stihla ještě před zpřísněním opatření proti covidu.

„Jezdila jsem na skútru, zkoušela jsem vodní sporty, které jsou tedy obtížnější, než se může na první pohled zdát. V Řecku jsme také natáčeli videoklip k chystané písničce, takže byla dovolená napůl pracovní. Chvílemi bylo úmorné vedro, že je plno záběrů nepoužitelných, protože na mě bylo vidět, jak trpím,“ přiznala někdejší hvězda SuperStar.

Zato pláže si nadmíru pochvalovala. „Pláže byly poloprázdné, ale objevila jsem také pár zašitých, kde jsem si užívala totální pohodu. Dovolenou jsem si užívala i co se jídla a pití týče, takže jsem citelně přibrala a hned po návratu jsem si nastolila přísný režim. Spoléhám na to, že mě na koncertech zakryje kytara,“ smála se Křováková, která bříško raději šikovně zakryla nohou. Jak si zpěvačka užívala pohodu v Řecku, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám