Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka ČeskoSlovenské SuperStar 2013 Sabina Křováková (32) zavzpomínala na ne zrovna hezký zážitek, který ji značně vykolejil. Letos na jaře totiž byla přepadena.

„Vracela jsem se z hodiny zpěvu. Normálně s sebou nosím pepřák, ale teď jsem ho zrovna neměla. Chlap se na mě vrhnul, narval mě do vchodu u domu a povalil na zem. Ani jsem nekřičela, nekopala, jen jsem se rukama rvala jako kůň. Strhnul mi kabelku a utekl. Byla jsem z toho celá v šoku, přijela policie a sanitka, musela jsem hrůzný zážitek popisovat znovu,“ vzpomínala půvabná zpěvačka.

Ošklivý zážitek u ní nezůstal bez následků. „Nejdřív jsem byla docela v pohodě, ale to trauma na mě dolehlo později. Hodně jsem spala, pořád jsem se ohlížela, dokonce jsem se bála být v Praze. Nastěhovala jsme se k mamince do Děčína. Pak jsem si ale řekla, že se musím přestat bát a musím se do Prahy vrátit. Teď jsem opravdu hodně opatrná,“ svěřila se vítězka SuperStar 2013 na koncertě Noc s hvězdami na zámku Zahrádky.

Sabina Křováková si pocuchané nervy vyléčila i prací. Jezdí po koncertech a festivalech a čeká ji také dovolená.

„Teď přes léto na dovolenou není čas, pořád jsem někde po festivalech. Zatím jsem strávila pouhé čtyři dny na vodě, ale na konci září chci ještě s mamkou vyjet někam za sluníčkem k moři.“ V září vyjde Sabině společná písnička s Xindlem X a v listopadu a prosinci pojedou společné turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám