Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oslavě značky Harley-Davidson na pražském Výstavišti dorazila celá řada známých tváří a nechyběla ani Sabina Křováková (32).

Vítězka pěvecké reality show SuperStar z roku 2013 se mohla na silné mašiny dívat jen z pozvání. Rockerka by si motorku ráda pořídila, ale její maminka jí to zakázala.

Zpěvačka je zvyklá na motorce jezdit alespoň jako „batůžek“. „Motorku sice neřídím, ale i přesto si připadám odvážná a „hustá“. „Vždycky mě vozí můj strýc Čenda. S ním jediným se nebojím jezdit. Navíc mamka mi vždycky kladla na srdce, že nemám sedat na motorku s každým frajerem, který se bude chtít rychlostí jen předvádět a vystavovat mě tak nebezpečí. To Čenda nikdy nedělá, jezdí fakt opatrně,“ smála se Sabina.

Křováková má v létě plné ruce práce. Koncertuje po celé republice, připravuje novou desku, natáčí nový singl a videoklip. U silných strojů si zrovna dávala pauzu na pivo před vystoupením. Dokonce jí nezbývá čas ani na lásku.

„Teďka se věnuju hlavně práci, na chlapy nemám vůbec čas. Akorát plánuji vyrazit někam s maminkou a hlavně na vodu. Tam jezdím každý rok už od dětství, nikdy si to nenechám ujít,“ odhalila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám