Hlavní obsah
Článek

Většina zpěváků a zpěvaček, kteří nějak uspěli v českých a československých SuperStar, se po konci soutěže v šoubyznysovém rybníčku jen tak podivně plácá a o málokterém z účastníků můžeme říci, že by byl skutečně úspěšný. Vítězka poslední řady z roku 2013 Sabina Křováková (32) sice také nezačínala nějak valně, ale vypadá to, že nakonec v zapomnění neupadne!

Sabině, která po soutěži přišla o část peněz z výhry dva a půl miliónu korun kvůli spolupráci s pochybnými manažery, pak se ale zvedla a začalo se jí dařit, se totiž povedlo nazpívat duet s Jakubem Děkanem. Tento mladík s širokým srdcem i tělem jí pomohl k tomu, že její silný hlas objevili i ti, kteří ho doteď neznali.

Dvojice udělala písničku Nechceme být spolu o situaci po rozchodu páru, který si navzájem vyčítá všechny křivdy, ať už skutečné či domnělé, kterých se ten druhý měl dopustit.

„Hudbu a text psal Ondřej Fiedler a já se podílela na textu. Je to první písnička, kterou jsem si nepsala sama. Písnička Nechceme být spolu je rozchodová, ale ne nijak ošklivě. Zpívá se v ní o zatrpklosti a zoufalství, že vztah nevyšel, ale žádná nenávist v ní není. Spíše v ní házíme vinu jeden na druhého, proč to nevyšlo. Oba to s Kubou známe a znají to všichni. Myslím, že každý pochopí, co tou písničkou chceme říct,“ uvedla k tomu Křováková.

Duet už si oblíbilo přes 850 tisíc lidí, brzy už bude mít milión zhlédnutí.

Tuto písničku nyní v létě představují publiku, jinak se ale dál věnují svým kapelám. Sabina na koncertech představuje hlavně svoje album Sirkama, do kterého dala nejen spoustu peněz, ale prý i duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám