Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) opět potěšil všechny věrné fanynky, kterým ukázal své potetované tělo. Finalista první řady Česko hledá SuperStar si společně s kamarády a kolegy z branže užívá na dovolené v Tunisku.

Společnost mu mimo jiné dělá zpěvačka Sabina Křováková (32), jež na rozdíl od něj pěveckou soutěž před čtyřmi lety vyhrála. Konkrétně se jednalo o Česko Slovenskou SuperStar.

„Přestože jsme oba z Děčína, známe se jen tak okrajově. Neměla jsem nikdy možnost s ním zpívat a poznat ho. Teď si to vynahradíme,“ řekla na začátku dovolené s hyperaktivním Sámerem Issou křehká Sabina a pak už jen nestačila zírat.

Nejen že jí Sámer vysvětlil záludnosti tuniské kuchyně, ale navíc zpěvačku zasvětil do obřadu kouření vodní dýmky. Oba dýmali tak, že za oblaky kouře pomalu nebyli ani vidět. To, že se Sabina neohroženě vrhla z katamaránu do moře, byla také Sámerova práce.

Issa se projevil i jako galantní muž. Posadil Sabču na koně a provezl pěveckou kolegyni po mořské pláži. Z romantiky ale nakonec sešlo. Sabinu z koně snesl její přítel Jakub a Sámer skončil v moři. Sám, nahatý a jen kšiltovkou skrýval to, co není určené široké veřejnosti...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám