Hlavní obsah
Článek

Vítězka třetí Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková (32) připravila pro fanoušky nový klip (třetí z její první autorské desky Sirkama). Obrazovou podobu dostala píseň Noc i den.

„Písnička vznikala, když jsem prožívala těžší období a byla jsem plná protikladných pocitů. Noc i den je o kontrastu. Smyslem příběhu je to, aby člověk právě i složitější situace vydržel a čekal, až to bude lepší,“ uvedla k tématu písně Sabina.

Točilo se v okolí zpěvaččina rodného města Děčín. „Natáčení bylo velmi odvážné, snad až kaskadérské, protože jsme točili na skále. Kolikrát se mi tajil dech, když se někdo ze štábu kvůli pěknému záběru pohyboval opravdu nebezpečně blízko kraje skály nebo když si náš baskytarista David sednul a spustil nohy dolů. Ale cítila jsem se dobře, byla jsem vlastně doma,“ shrnula Křováková.

Během natáčení na sobě měla bílé krátké šaty, které mají symbolizovat nevinnost, ale zpěvačka přiznala, že v běžném životě se oblečení bílé barvy v jejím šatníku nenachází. „Normálně bych se takto nikdy neoblékla. Záměrem bylo, aby vynikl kontrast mezi hodnou a zlou Sabinou, takže to pro mě byla změna, a ač jsem se cítila jako víla, budu věrná svému šatníku,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám