Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka soutěže Česko Slovenská SuperStar 2013 Sabina Křováková (32) v úterý křtila své nové CD Sirkama. Z toho jsme již slyšeli singl Pole, louky, lán, ke kterému také vznikl videoklip. Píseň si Sabina sama složila i otextovala, a stejně tak ty ostatní. Za kmotra si vybrala Ondřeje Soukupa, který ocenil především to, že svou výhru v soutěži použila právě na vydání cédéčka.

„Moudře použila peníze, které vyhrála za Superstar, neutratila je za kraviny. Investovala do vlastní kariéry. Sehnala si producenta, muzikanty, složila a otextovala si písničky, album si sama vydala. Má za sebou obrovskou zkušenost a je poučena do další fáze,“ řekl Soukup, který věří, že Sabina nezapadne v davu zpěváků vyprodukovaných talentovými soutěžemi. „Myslím, že má hodně dobře našlápnuto,“ míní.

Sama Křováková by se svou deskou ze škatulky ‚SuperStar‘ ráda vymanila. „Doufám, že tou deskou se to změní a už mě nebudou brát jako holku ze Superstar. Ač na to období ráda vzpomínám, tak potom vám nikdo nepomůže, to člověk musí sám. Té nálepky se chci zbavit,“ řekla Sabina, kterou přišel podpořit také Marek Ztracený či David Spilka, se kterým se prý domluvili na spolupráci.

A možná teď konečně bude mít čas i na soukromý život, svůj čas doteď cele věnovala práci. „Nic se nezměnilo, já jsem teď opravdu makala na té desce a na dnešním křtu. Na chlapy opravdu nebyl čas,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám