Hlavní obsah
Článek

Vždycky vypadala spíš jako šedá myška, která navíc místo mluvení pípala, zato když otevřela ústa a začala zpívat, všechny nadchla. Teď se Sabina Křováková (32), vítězka poslední SuperStar, před nadcházejícími koncerty nejen na letních festivalech rozhodla udělat něco se svou vizáží. A výsledek stojí za to.

Vzaly si ji do parády profesionálky v jednom obchodním centru a nová „Křovanda“ se jim povedla. „Hraju rokec, trochu jsem zase vyrostla, tak jsme přitvrdili i ve vizáži. Přišla jsem přirozená, tady jsem dostala výraznou pusu a udělaly ze mě dračici. Cítím se moc dobře. Na koncerty je to super, ale přeci jen na běžné nošení to není. Jsem radši méně nápadná,“ řekla Super.cz pořád skromná sympaťanda Sabina.

Ta je v soukromí nejradši sama za sebe. „Nelíčím se. Před koncertem to na sebe všechno naplácám, jinak si od toho ráda odpočinu. Asi nejextravagantnější věc jsem udělala na akci, kterou přenášela televize. Obličej jsem si nechala počárat, vlasy jsem měla natupírované a cítila jsem se v tom strašně dobře. Ostatní zpěvačky měly krásně udělané líčení, ale na něco takového neměly, slušně řečeno, odvahu,“ vybavuje si dívka, která nedávno udělala čistku ve své kapele.

„Noví kluci jsou super. Zkoušíme a hrajeme, jsou pro to zapálení, navíc si rozumíme, což je skvělé. Čekají nás koncerty a vyjde nám deska,“ uzavírá Křováková.

Co říkáte na proměnu Sabiny Křovákové?
Moc se mi líbí, konečně je z ní kočka
4 %
Předtím byla hezčí
35 %
Vypadá hezky jako přirozená holka i coby nalíčená dračice
61 %
Celkem hlasovalo 17067 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám