Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) nenapodobila svoje hvězdné kolegyně Sabinu Křovákovou (32) a Karolínu Krézlovou (36), které v pražském aquaparku odhodily svršky a svá parádní tělíčka ukázaly v plavkách. Nosková byla trošku jako princezna Koloběžka. Něco ukázala, ale ne moc.

Míša plavky nechala doma a raději zvolila jako model vyhrnuté tričko a pánské šortky. Jako důvod uváděla, že se stejně kvůli vlasům neplánovala koupat. „Ani si nemůžu zaplavat nebo se vysaunovat, abych si neponičila účes a nebyla v odpoledním a podvečerním představení Sněhové královny zplihlá," prozradila Nosková.

Míša za poslední dva roky hodně zhubla. Dostala dolů přes dvacet kilo a je to znát. V horních partiích je takřka dokonalá, a to i díky novým silikonovým trojkám. Horší jsou její stehýnka. "S tím bohužel neudělám nic. Nohy jsou mi dané geneticky, a i kdybych zhubla dalších deset kilo, extra by to nepomohlo. Zase bych hubla spíš nahoře. Ale neřeším to. Jsem zpěvačka, nejsem modelka. Samozřejmě se na mě lidi také chtějí koukat, ale ty nohy se dají vždycky nějak zamaskovat dobře vybraným oblečením. Fakt jsem v pohodě," dodala Nosková, která stále nechce mluvit o svém soukromém životě.

Pánské šortky, které oblékla, přece musí někomu patřit... "Jsem single, jsem šťastná a fakt jsem úplně v pohodě," dodala s úsměvem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám