Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je mladičká, ale milá a skromná a v hlavě to má srovnané jako málokdo. Vítězka poslední SuperStar Sabina Křováková (32) sice za výhru inkasovala skoro tři milióny korun, že by ale podlehla zástupu pohledných chamtivců, kteří se kolem ní jistě rojí, to nehrozí. „Na milence nemám čas,“ říká.

Sabina dostala druhou hlavní ženskou roli v české verzi světového muzikálu Mamma Mia! a jak nám v restauraci s příznačným názvem Továrna na iluze řekla, právě kvůli práci se musí vyhýbat zájemcům o vášnivé večery. „Milence teď neřeším. Hlavní je muzikál a aby mi to šlapalo s kapelou. Až tohle bude, pak snad i ti milenci,“ směje se. Jestli má někoho v hledáčku nebo udržuje nějaký vztah, třeba na dálku, ale říct nechtěla.

„Moc o soukromí nemluvím, nezlobte se. V muzikále jsem zadaná, ale jinak neřeknu. Ať budu nebo nebudu volná, na pivo můžu jít. S každým,“ tvrdí šibalsky.

Život se jí po vítězství v SuperStar nijak nepřevrátil. „Když to tak člověk bere, vždy to dopadne špatně. Ano, pomohlo mi to, ale stejně člověk vyleze z jakékoliv soutěže a pak musí sám. Je třeba mít štěstí na lidi a je mnoho dalších faktorů, aby to šlo dál,“ má jasno o kariéře v hudebním průmyslu roztomilá a chytrá zrzečka.

Za výhru obdržela sto tisíc eur (asi 2,8 miliónu korun), vůbec ale nerozhazuje. „Něco mi přišlo. Koupila jsem si kytaru a boty a jsem úplně spokojená. Po kytaře jsem toužila a to mi stačí,“ dodává skromně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám