Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, modelka a bloggerka Nikol Moravcová (36) musí být za každou cenu vidět. Když vyrazila na premiéru snímku Hunger Games: Vražedná pomsta, stylizovala se do jedné z filmových postav.

„Oblékli mě do svatebních šatů a vytvořili mi make-up připomínající porcelánovou panenku," komentovala svůj kostým herečka. Aby její líčení ještě víc vyniklo, byla Nikol nucena výrazně namáhat obličejové svalstvo. „Musela jsem pořád špulit, takže jsem si poprvé zkusila, jaké to je mít celou akci zobák jako kachna," směje se Moravcová.

Kdyby snad před premiérou vyrazila Moravcová pro radu k přebornici ve špulení Agátě Prachařové (38), mohla se dozvědět nějaké triky, jak si svůj úkol zjednodušit.

Kromě Moravcové se do extravagantních modelů oblékla vítězka SuperStar Sabina Křováková (32) nebo její kolega Jaro Smejkal. Výstřední kostýmy pro premiéru připravila módní návrhářka Libka Safr, jejíž služby využívá i lucemburská princezna Tessy of Luxembourg.

Reklama

Další články

Načítám