Hlavní obsah
Článek

Tak máme za sebou další svatbu. Tentokrát jsme byli hosty v krčském zámečku, kde si své "Ano" řekli manažerka Ewy Farne Michaela Kocourová a scénograf Martin Hruška. Poznali se při společné práci. Míša totiž produkuje ceny Anděl, na které Martin vytvořil bombastickou scénu.

Na svatebním obřadu nemohla chybět řada známých tváří, se kterými oba novomanželé spolupracovali na mnoha projektech. Pochopitelně Ewa Farna (30), o kterou se Míša stará od jejích počátků, a také její nové svěřenkyně Gabriela Gunčíková (30) a Sabina Křováková (32). Dorazil i Petr Kolář (56), kterému Míša také dělala před několika lety manažerku, nebo Michal David (63), Viktor Dyk a Zdeněk Podhůrský.

Nevěsta překvapila svojí extrémně štíhlou postavou zdůrazněnou v šatech, které jako by byly její druhou kůží. Vosí pas jí mohl ženich obejmout rukama. "To jsou šaty z půjčovny, byla to láska na první pohled. I když jsem původně měla představu o něco jinou. Ale přiznám se, že v nich sotva dýchám," svěřila Super.cz Míša, nyní již Hrušková. Ženich si na rozdíl od ní oblek na svatbu nechal speciálně ušít.

Reklama

Další články

Načítám