Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle byla párty, na kterou její účastníci jen tak nezapomenou. Sešli se všichni finalisté SuperStar, jejich přátelé, štáb, novináři... Sabina Křováková (32) například zapíjela vítězství v SuperStar tak poctivě, až z toho kvůli únavě nedorazila na smluvené akce.

Naštěstí byl po ruce Štefan Pčelár (35), který obsadil stříbrnou příčku. Ten na rozdíl od Sabiny zvonící mobil ráno vzal, a byl ochotný místo ní dorazit na rozhovor do Snídaně s Novou. Ale také on byl v tu dobu ještě hodně veselý.

„Štefan měl pořádnou hladinku. Pořád se usmíval a bylo znát, že zapíjel opravdu poctivě. Není se co divit. Z afterpárty nešel vůbec spát, šel rovnou na plac. Byl ale skvělý,“ práskl se smíchem zdroj z Novy, kde byli všichni rádi, že nedošlo k žádnému faux pas.

Sabina, která se omluvila s tím, že ráno sice vstala, ale nedorazil taxík, který by ji na Barrandov odvezl, tak šla zase do postele, se co nejdřív to šlo dala do kupy a vyrazila dávat rozhovory.

Reklama

Další články

Načítám