Hlavní obsah
Článek

Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) se často vzájemně popichují na sociálních sítích, což jejich fanoušci vyloženě milují. A hvězdná dvojice je pobavila i tentokrát.

Reynolds se podělil o fotografii s kolegou Willem Ferrellem u příležitosti ukončení natáčení filmu Spirited, adaptace Dickensovy Vánoční koledy. U fotky se rozepsal nejen o natáčení, ale také podotknul, že je čas na malé herecké volno.

Jeho krásná žena ho ovšem v komentářích nemilosrdně vytrolila slovy: „Michael Caine to ohlásil první.“

Narážela na Caineův páteční rozhovor pro BBC Radio, v němž se herce zeptali, jestli už s hraním končí. Caine (88) to nevyloučil, ale na Twitteru později doplnil, že ještě neodchází do důchodu, nicméně si dopřeje volno.

Reynolds plánovanou hereckou pauzu blíže nespecifikoval, ve svých instastories později uvedl, že by mohla trvat 2 měsíce až rok. Rád by se po tu dobu věnoval rodině a cestování.

Blake a Ryan spolu mají tři dcery, James (6), Inez (5) a Betty (2). Děti na veřejnosti neukazují a jejich soukromí bedlivě střeží.

Hvězdný pár si často vzájemně komentuje příspěvky na sociálních sítích. Naposledy si takhle Ryan vystřelil z Blake po premiéře filmu Free Guy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám