Hlavní obsah
Článek

Ryan Reynolds (47) a Blake Lively (36) baví své fanoušky na sociálních sítích v podstatě s každým příspěvkem. Trojnásobní rodiče si vyznali lásku na sv. Valentýna a z jejich postů šli sledující opět do kolen. Speciálně z toho hereččina.

Blake se podělila o video, jak jí manžel barví vlasy, k němuž napsala příhodný popisek: „Tehdy jsem pí*ala svého kadeřníka.“

Ryan se na oplátku pochlubil zpomalenými záběry, na nichž se jeho manželka řítila na saních, a společnou fotografií v obleku a večerní róbě.

Blake a Ryan jsou spolu od října 2011, vzali se v září následujícího roku. Mají spolu tři krásné dcerky James (6), Inez (4) a Betty (16 měsíců), jejichž tváře však veřejně skoro neukazují. Podobu té nejmladší nesdíleli zatím vůbec.

Podle všeho jsou Reynolds s Lively celkem veselá kopa. Fanoušky pobavili například, když se pochlubili první společnou fotkou s nejmladší dcerkou. Její obličej skryli za smajlíkem a fanoušci si utahovali, že má hereččin úsměv. Blake nedávno pobavila také vtipem o čtvrtém těhotenství. Odpověď od manžela na její komentář byla jednoduše k nezaplacení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám