Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si, že spolu tyto páry v minulosti chodily? Jejich vztahy byly natolik vážné, že došlo až k zásnubám, ale z různých důvodů ke svatbám nikdy nedošlo. U některých je to možná škoda, co říkáte?

Winona Ryder & Johnny Depp

Herci se potkali v New Yorku na premiéře film Great Balls on Fire! v roce 1989, kdy bylo Johnnymu 27 let a Winoně 18. Pár se pět měsíců po jejich prvním rande zasnoubil a hráli spolu ve filmu Střihoruký Edward. Depp měl na ruce dokonce vytetované Winona Forever (Winona navždy).

Courtney Love & Edward Norto

Courtney Love a Edward Norton spolu randili čtyři roky a chvíli byli i zasnoubení. Potkali se na natáčení filmu Lid versus Larry Flynt. Love jednou prohlásila: „Měla jsem si vzít Edwarda. Nechala jsem ho kvůli muži, který mi ukradl všechny moje peníze.“

Evan Rachel Wood & Marilyn Manso

Wood potkala Marilyna Mansona v L. A. v době, kdy byl ještě ženatý s burleskní tanečnicí Ditou von Teese. Začali spolu chodit a Marilyn ji obsadil do klipu k písni Heart-Shaped Glasses, ve kterém se spolu líbají v dešti krve. Rachel bylo 19 let, když si s o 18 let starším zpěvákem začala. Zasnoubeni byli v roce 2010, ale o rok později se rozešli.

Courteney Cox & Michael Keaton

Hvězda seriálu Přátelé se seznámila s představitelem Batmana v roce 1989. Pár spolu chodil šest let, a i když už měl Michael koupený diamant a chtěl nechat udělat prsten, hovory o svatbě, na kterou Courteney tlačila, ho odradily a pár se v roce 1995 rozešel. Courteney se poté vyjádřila o Michaelovi takto: „Byl to ten nejdůležitější vztah, jaký jsem kdy měla, a myslím, že byl tím nejbáječnějším mužem, jakého jsem kdy potkala.“

Julia Roberts & Kiefer Sutherlan

Herci se potkali na natáčení sci-fi Hráči se smrtí v roce 1990. Sutherland byl čerstvě rozvedený a Julia zrovna zrušila krátké zasnoubení s kolegou Dylanem McDermottem. Pár měl naplánovanou svatbu na červen 1991, ovšem k té nedošlo. Pár se rozešel a Julia se k tomu vyjádřila až roky poté: „Mám pocit, že Kiefer se z nějakého důvodu snažil, aby to vypadalo, že on je v této situaci ta oběť. Ale upřímně věřím, že to, že jsme se nevzali, bylo dobré pro nás pro oba.“

Alanis Morissette & Ryan Reynolds

Zpěvačka se s hercem potkala na narozeninové oslavě Drew Barrymore v roce 2002 a zasnoubili se dva roky poté. V roce 2007 zasnoubení zrušili a rozešli se.

Nicollette Sheridan & Michael Bolto

Herečka ze Zoufalých manželek byla zasnoubená se zpěvákem Michaelem Boltonem celé dva roky. První rozchod proběhl už v roce 1997, to spolu byl pár už pět let. V roce 2005 se k sobě ovšem vrátili a o rok později oznámili zásnuby. Nadobro se rozešli v roce 2008.

Rachel Weisz & Darren Aronofsk

Nyní už je herečka vdaná za představitele Jamese Bonda Daniela Craiga, ale ještě než se s ním potkala, byla zasnoubená s filmovým režisérem a producentem Darrenem Aronofskym. Chodili spolu devět let, a i když se jim narodil syn Henry a zasnoubili se, ke svatbě nikdy nedošlo. Aronofsky chodil později i s herečkou Jennifer Lawrence.

Reklama

Další články

Načítám