Hlavní obsah
Článek

Některé celebrity se ve vlastní slávě doslova vyžívají, jiné nechtějí poutat pozornost vůbec. K těm patří i tyto páry, které přes svou obří slávu zvládly utajit vlastní svatbu.

Ashton Kutcher a Mila Kunis

Ashton Kutcher (46) a Mila Kunis (40) se potkali při společném natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. Láska z toho ale tehdy ještě nebyla. Zamilovali se do sebe o mnoho let později, herečka se dokonce bála vyjevit své city, protože nevěděla, jestli jsou vzájemné. Pár oznámil, že měl svatbu v lednu 2015, ale jen proto, aby oklamal novináře. Skutečná veselka proběhla až v červnu téhož roku, a i svatebčané se o lokaci svatby dozvěděli teprve den dopředu. Pár si dal tedy opravdu záležet, aby svatbu před světem utajil.

Jason Momoa a Lisa Bonet

Jason Momoa (39) se několikrát svěřil, že se do Lisy (51) zamiloval už v osmi letech. Nebylo to úplně platonicky, když vezmeme v potaz, že se o mnoho let později opravdu dali dohromady. Ve vztahu byli od roku 2005. Vzali se v naprosté tichosti až na podzim roku 2017. Obřad proběhl u nich doma v Kalifornii bez pozornosti novinářů.

Leighton Meester a Adam Brody

Potkali se už v roce 2011, ale vztah ani zásnuby nikdy oficiálně neoznámili. Tajně se vzali v únoru 2014. Své soukromí si pár dodnes velmi střeží a o vztahu veřejně vůbec nemluví. Jediné, co Meester (33) v jednom z rozhovorů sdělila, je to, že si je jistá, že je Brody (39) její spřízněnou duší.

Beyoncé a Jay-Z

Nejvlivnější pár světového šoubyznysu se bral v dubnu 2008 během soukromého obřadu, kterého se účastnilo pouhých 40 hostí. Mezi nimi byla i řada slavných osobností. O obřadu Beyoncé (42) a Jaye-Z (49) se dodnes neví mnoho detailů, což poukazuje i na věrnost svatebčanů, kteří udrželi jazyky za zuby. Později sice sdíleli pár fotografií a videí, ale nebylo jich mnoho.

Blake Lively a Ryan Reynolds

Tento slavný pár patří k nejkrásnějším a nejvtipnějším v Hollywoodu. V současné době očekávají Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) třetího potomka. Vzali se tajně v září 2012 a detaily ohledně svatby si nechali pro sebe. Pár je známý tím, že se snaží chránit své děti před nadměrnou pozorností světa. Příliš informací o rodinném životě tak nesdílí.

Reklama

Další články

Načítám