Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svého času tvořili Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) nejobdivovanější hollywoodský pár. Manželství nejsou ale v herecké branži žádnou vzácností. Podívejte se na 12 dvojic, které jsou na galavečerech stejně vítané jako kdysi Brangelina.

Když se Brad a Angelina v roce 2009 objevili na oscarovém ceremoniálu, byli za největší hvězdy, i když ani jeden z nich svou nominaci neproměnil. Teď už se na červeném koberci ruku v ruce neprojdou, ale naštěstí je spousta jiných manželských párů, které jsou srovnatelnou náhradou.

Ozdobou premiér je komiksový Thor Chris Hemsworth (40) a jeho žena Elsa Pataky (47) známá z akční série Rychle a zběsile. Také představitel Deadpoola Ryan Reynolds (47) našel manželku v Hollywoodu a vzal si Blake Lively (36). Ashton Kutcher (46) má pro ženy ze své branže slabost. Po Demi Moore se oženil s Milou Kunis (40). Neméně pozornosti na sebe ve společnosti strhávají Penélope Cruz s Javierem Bardemem či Sofia Vergara s Joem Manganiellem.

Jedno z nejstabilnějších hereckých manželství tvoří Tom Hanks a Rita Wilson, kteří se brali v roce 1988. Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones měli namále, ale krizi nakonec ustáli. K nejčerstvějším hereckým manželským párům patří Alicia Vikander a Michael Fassbender, kteří měli svatbu loni. Zato manželství Jennifer Aniston a Justina Therouxe spěje k rozvodu. Přesto v našem výčtu nemohou chybět, protože tvrdí, že k sobě mají stále blízko.

Celkem 12 hereckých párů, jež spojuje manželství, najdete v galerii. Který z nich je největší ozdobou společenských akcí?

Který herecký manželský pár je největší ozdobou společenských akcí?
Elsa Pataky a Chris Hemsworth
8,7 %
Blake Lively a Ryan Reynolds
36,1 %
Mila Kunis a Ashton Kutcher
5,4 %
Alicia Viaknder a Michael Fassbender
3,9 %
Emily Blunt a John Krasinski
1,4 %
Penélope Cruz a Javier Bardem
10 %
Sofia Vergara a Joe Manganiello
1,3 %
Jennifer Aniston a Justin Theroux
2,1 %
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas
2,2 %
Isla Fisher a Sacha Baron Cohen
1,4 %
Rita Wilson a Tom Hanks
22,8 %
Amanda Seyfried a Thomas Sadoski
4,7 %
Celkem hlasovalo 3016 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám