Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti vždy krásná Blake Lively (36) momentálně v Dublinu natáčí nový film, thriller The Rhythm Section. V tom hraje ženu, která skončí na dně, poté co její rodina zahyne při pádu letadla. Později zjistí, že pád nebyla nehoda, a půjde po vinících tragédie.

Záběry, jež se tento týden objevily v médiích, zachycují ‚zbědovanou‘ herečku na ulici ve špinavé bundě, teplácích, s hučkou na hlavě. Hollywoodskou star by v ní v tu chvíli moc lidí nepoznalo, kostyméři a maskéři na pokyn režiséra Reeda Morana odvedli dobrou práci.

Snímky pobavily i manžela Blake, a zároveň jejího kolegu z branže Ryana Reynoldse (47), a ze své ženy si udělal legraci. Jednu z fotek (první pod článkem) sdílel na svém Instagramu a připsal k ní populární hashtag #nofilter, který lidé většinou přidávají ke snímkům, u nichž chtějí zdůraznit přirozenou krásu zobrazeného.

Ze své manželky a matky dvou dětí si vůbec rád střílí. Při příležitosti jejích letošních třicetin Reynolds s fanoušky sdílel fotku, k níž napsal: ‚Všechno nejlepší mé úžasné ženě‘. Té však byla na snímku jen půlka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám