Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dokonalý herecký páreček letos rozšíří svou rodinu. Blake Lively (36) dorazila na natáčení televizní talk show už jako okouzlující těhulka.

Jedna věc je jistá. Až se Blake Lively a Ryan Reynolds (47) dočkají druhého potomka, rozhodně se jím nebudou po vzoru jiných celebrit chlubit na sociální síti. Slavní manželé už spolu mají rok a půl starou dcerku James, jejíž fotky jsou velkou vzácností. Představitel komiksového Deadpoola a hvězda seriálu Super drbna si soukromí přísně střeží, ale zakulacená herečka už nemohla své těhotenství dále tajit.

Blake Lively se bříškem pochlubila při natáčení The Tonight Show Jimmyho Fallona. Se slavným moderátorem si kromě mateřských záležitostí povídala také o tom, jak letošní filmový trhák Deadpool zasáhl do jejího života.

„Během každého letu kolem sebe vídám lidi, jak na monitoru sledují mého muže rozdávajícího si to s jinou ženskou. A pak moje dcera pozná svého tatínka, začne na něj mávat, a je nešťastná z toho, že na ni nereaguje,“ pobavila publikum nastávající maminka, která se brzy objeví v thrilleru Mělčiny, kde ztvární surfařku čelící útoku velkého bílého žraloka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám