Hlavní obsah
Článek

Na filmovém plátně se sice za celou svou dlouhou existenci nikdy neobjevila, ale přesto se na udílení MTV Movie Awards neztratila. Baddie Winkle ví, jak to v americkém šoubyznysu chodí.

Pravděpodobně nejstarší účastnice slavnostního ceremoniálu si kariéru postavila na bizarních outfitech, jaké by dámy jejího věku neoblékly ani v těch nejdivočejších představách. Seniorka z Tennessee je však naprostým unikátem, což jí zajistilo pozvánku mezi filmové hvězdy.

Baddie tak mohla z publika sledovat, jak si pro cenu přišli Ryan Reynolds (47) či Charlize Theron (48). Rozverná babča by obstála jedině v případě, že by se udílela také cena za největší módní pekelnost. Na MTV Movie Awards dorazila v zářivě růžovém oblečku, k němuž si pořídila výstřední bílou obuv a boa ve stejné barvě.

Téměř devadesátileté zjevení, které na sebe upozornilo pózováním v oblečení své vnučky, je rádo středem pozornosti. Baddie na sociální síti sledují téměř dva milióny fanoušků, mezi něž patří i Rihanna či Miley Cyrus (31).

Reklama

Další články

Načítám