Hlavní obsah
Článek

Popularita atraktivního manželského páru byla ještě donedávna vyrovnaná, ale poté, co Ryan Reynolds (47) do kin dorazil jako Deadpool, se hercova žena musí hodně snažit, aby nezůstala v jeho stínu.

Jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů prožívá naprosto idylický život. Rodiče roční dcerky James jsou na roztrhání a na červených kobercích dělají více parády než svého času Brangelina. Návštěvnost Reynoldsova komiksového počinu předčila i ta nejoptimističtější očekávání, což z něj udělalo momentálně nejsledovanější hollywoodskou hvězdu. A z jeho rostoucí popularity pochopitelně těží i manželka Blake Lively (36).

V Deadpoolovi Ryan prožil románek s momentálně těhotnou Morenou Baccarin, ale v soukromí se může pochlubit snad ještě výstavnější partnerkou. Když Blake oblékla šaty se vzorem vlčích máků s odvážným dekoltem, pod něž si nevzala podprsenku, rázem by mohla pózovat na titulky prestižních magazínů.

Krásná Lively se letos objeví v hororu Shallows a novém dosud nepojmenovaném filmu Woodyho Allena, takže skóre s manželem bude opět srovnáno. Nejzásadnějším snímkem její kariéry však navždy zůstane komiksová adaptace Green Lantern, díky níž poznala Reynoldse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám