Hlavní obsah
Článek

Někdejší číšnice Annie Bond se na sociální síti podělila o zkušenosti s celebritami, které obsluhovala v podniku v Los Angeles, v němž pracovala pět let.

Za tu dobu se tam potkala hned s několika slavnými, jejichž chování se rozhodla veřejně ohodnotit. Které známé osobnosti jsou podle Annie skvělí zákazníci a kdo by se měl nad sebou zamyslet? Video zveřejnila na TikToku.

Nejlépe z hodnocení vyšla Lady Gaga (38). „Upřímně? Pamatovala si jména všech, vždycky vypadala skvěle. Je nesmírně milá a prostě bohyně,“ pěla chválu na svůj idol. „5 milionů z 10,“ zhodnotila pěveckou divu.

Skvělá zákaznice podle ní byla i herečka Anna Faris, které dala dvacet z deseti bodů. „Je to nejmilejší a nejúžasnější osoba na světě. Přála bych si ji mít za kamarádku. Byla až neskutečně milá,“ uvedla Bond.

11/10 dala i páru Ryanu Goslingovi (43) a jeho ženě Evě Mendes (50). V době její směny dorazili i s dětmi, byli „v pohodě, úžasní a velmi zdvořilí“. „Chtěla bych s nimi být v manželství,“ smála se.

Kdo naopak u Annie totálně propadl, jsou Leslie Mann a její muž Judd Apatow. Ti si vysloužili jen jeden bod z deseti. Proč? Bond uvedla, že je chtěla mít ráda, ale „byli hrozně neurvalí“. „Možná měli jen špatný den,“ dodala recenzentka celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám