Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Rosie Huntington-Whiteley (37) porodila druhého února své druhé dítě a nyní na svém profilu na sociální síti prozradila jméno holčičky.

„Isabell James Statham,“ napsala ke snímku kolébky, ze které kouká jen ručička dcerky. Tatínkem je samozřejmě snoubenec modelky Jason Statham, se kterým už má 2,5letého syna Jacka.

Rosie prozradila, že čekají s Jasonem přírůstek do rodiny, skrze Instagram v srpnu loňského roku. Místo očekávané svatby, pár je zasnouben už šestým rokem, se tak dočkali holčičky. Poprvé se setkali na večírku v roce 2009: „Potkali jsme se párty v Londýně a hned tam byla chemie,“ uvedla před lety modelka.

Mezi gratulanty se pod fotkou s postýlkou objevily i známé tváře jako komička Celeste Barber, zpěvačka Rita Ora (33) či modelky Martha Hunt a Lily Aldridge (38) či Daisy Lowe.

Huntington-Whiteley se v poslední době mimo modelingové zakázky věnuje své značce dekorativní kosmetiky. Vzhledem k nedávnému uvedení nových make-upů už v instagramových příbězích znovu zmiňuje tipy na líčení se svými produkty. Ze svého soukromí toho totiž sdílí jen málo.

Reklama

Další články

Načítám