Hlavní obsah
Článek

Rodina Jasona Stathama a modelky Rosie Huntington-Whiteley (36) se rozrostla o dalšího člena. Páru se před dvěma dny v Londýně měla narodit holčička, jak prozradil jeden ze členů rodiny.

Těhotenství odtajnila Rosie skrze Instagram v srpnu loňského roku. Tehdy ukázala rostoucí bříško a odhalila, že budou čtyřčlennou rodinou. Mají už doma 4,5letého syna Jacka.

Zprávu o porodu zveřejnil server DailyMail, který odkazoval na příspěvek člena rodiny Rosie a Jasona, který propálil informaci na sociálních sítích a pod ním se to jen hemží gratulacemi od jejich slavných přátel.

Statham a krásná britská modelka se seznámili v roce 2010, jako pár se ovšem světu představili na červeném koberci o rok později. V roce 2016 oznámili zasnoubení a místo ke svatbě se rychleji dostali k druhému miminku. „Ten čas přijde. Dlouho jsme se zaměřovali jen na práci, a pak přišel Jack. Mluvíme o tom a těšíme se, že to jednou přijde. Není to jednoduše naše priorita a jsme takto šťastní,“ uvedla Huntington-Whiteley pro magazín Extra v roce 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám