Hlavní obsah
Článek

Krásná modelka Rosie Huntington-Whiteley (36) je v očekávání druhého potomka.

S partnerem, hercem Jasonem Stathamem (54) je už 11 let, od roku 2016 jsou zasnoubení a mají spolu čtyřletého syna Jacka. Brzy se z nich tak stane čtyřčlenná rodina.

Slavný pár o svém soukromí téměř nemluví, ale s novinkou se modelka přeci jen pochlubila. „Tadá, je tu druhé kolo,“ napsala k sérii snímků v různých outfitech, přičemž na poslední fotce ukázala rostoucí bříško.

Modelka nesdílí na sociálních sítích tolik, jako některé její kolegyně, ale pro časopis Elle se před nedávnem rozpovídala o tom, jak se cítí ve svém těle po prvním těhotenství. „Jako někdo, kdo svou kariéru vybudoval hlavně na tom, že vypadá určitým způsobem, můžeme přijít do fáze, kdy se pohled na vaše vlastní tělo trochu změní. Je mi 33 let a začínám vidět jemné vrásky a některé proporce už nejsou takové, jaké byly před dítětem. Ale já jsem s tím naprosto v pohodě a umím s tím pracovat. Znám samu sebe, a jak stárnu, odstrkuji od sebe jakékoliv ideje o tom, že bych měla vypadat nějakým určitým způsobem,“ uvedla Rosie, která se dle výrazu na těhotenském snímku nemůže dočkat role dvojnásobné maminky.

Reklama

Další články

Načítám