Hlavní obsah
Článek

Největší jména šoubyznysu dorazila do Tate Modern v Londýně na předávání cen GQ Men of the Year Awards 2018. Prestižní udílení bylo jako vždy pastvou pro oči. Podívejte se na hvězdy, kterým to v odvážných outfitech nejvíc slušelo nejvíce.

Kate Beckinsale

Jen před pár dny se objevila na filmovém festivalu v Benátkách a už musela do Londýna. Herečka Kate Beckinsale (45) zvolila na slavnostní večer róbu od Juliena MacDonalda, což je návrhář, na kterého se můžete spolehnout, pokud chcete vypadat velmi sexy. Zavinovací šaty, které mnoho nezakryly, herečce neuvěřitelně slušely.

Rosie Huntington-Whiteley

Modelka Rosie Huntington-Whiteley (36) upoutala na červeném koberci pozornost díky černým šatům, které odhalovaly velké množství kůže. Snoubenka hollywoodského krasavce Jasona Stathama, se kterým má i syna Jacka, na akci dorazila sice bez partnera, ale i tak byla středem pozornosti.

Naomi Campbell

Naomi Campbell (53) je jednou z nejuznávanějších modelek světa, a tak si mohla dovolit dorazit na slavnostní večer pozdě. Pozornost navíc upoutala tím, že jí z korzetových šatů málem vypadlo poprsí. Nicméně u ní by to asi nikoho nemrzelo. Campbell během večera obdržela cenu módní ikony.

Chrissy Teigen

Manželka Johna Legenda, modelka Chrissy Teigen (38) dokázala, že i několik měsíců po porodu můžete obléknout odvážný outfit. Ve stříbrné róbě s výstřihem od Labourjoisie vypadala naprosto kouzelně a nadšeně podporovala manžela, který si odnesl ocenění za nejstylovějšího muže roku 2018.

Abbey Clancy

Moderátorka pořadu Británie má talent Abbey Clancy (32) si vyšla v šatech jako pavučina. Odhalovaly celou její dokonalou postavu. Těžko uvěřit, že je populární moderátorka matkou tří dětí.

Zendaya

Zpěvačka Zendaya oslavila své 22. narozeniny jen pár dní před akcí. Na tu dorazila v barevných šatech od značky Ralph & Russo a vypadala fantasticky. Díky rozparku odhalila i dokonalé nohy a z pódia doprovodila hvězdnou Naomi Campbell.

Které ze slavných žen to slušelo nejvíce?
Kate Beckinsale
38,2 %
Rosie Huntington-Whiteley
7,5 %
Naomi Campbell
2 %
Chrissy Teigen
8,7 %
Abbey Clancy
15,6 %
Zendaya
28 %
Celkem hlasovalo 941 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám