Hlavní obsah
Článek

Už pátým rokem trvá úspěšná spolupráce anglické modelky Rosie Huntington-Whiteley (36) a značky Marks & Spencer. Není divu, že překrásnou blondýnku s neméně půvabným jménem obsazuje převážně do svých kampaní spodního prádla či nočních košilek. Rosie tentokrát předvedla ještě pevnější bříško, než tomu bylo v dřívějších kampaních. Možná začala častěji navštěvovat posilovnu se svým letitým partnerem, jímž není nikdo jiný než akční hrdina Jason Statham.

O dvacet let starší hvězda Kurýra, Podfu(c)ku, Elitních zabijáků či sérií Expendables a Rychle a zběsile si dokázala tuto krásku podmanit už roku 2010 a letos v lednu ji konečně požádala o ruku. Pokud Rosie nakonec Jasona skutečně dostane až před oltář, podaří se jí husarský kousek. Statham totiž patří mezi hollywoodské věčné mládence. Za jeho nejvážnější vztah před Rosie se považoval ten s britskou modelkou Kelly Brook, té ovšem za několik společných let ani nenavlékl zásnubní prsten. O pár let později to ovšem udělal jeho herecký kolega Billy Zane, ale dvojice se ještě před svatbou rozešla.

Modelka, jež se blýskla v Transformers trojce, před Stathamem stihla ještě roční vztah s Olivierem Martinezem, bývalým manželem Halle Berry a ex Kylie Minogue.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám