Hlavní obsah
Článek

Modelka Pavlína Němcová (52) prožívá skvělé období. Má nového partnera a také je stále žádaná v branži. I když už před pár lety překročila čtyřicítku, byla už podruhé oslovena, aby se stala tváří britské značky spolupracující s hvězdami jako Rosie Huntington-Whiteley (36), David Gandy nebo Alexa Chung.

Kampaň, kde se Pavlína představí ve čtyřech různých outfitech, bude k vidění na podzim. Jde o mix nadčasových kousků a oblečení podle nejnovějších trendů. Zvolené kombinace jsou ženské a elegantní, ale stále velmi pohodlné na nošení. Nechybí samozřejmě ani absolutní klasika jako béžový britský trenčkot. O výběr a styling se postaral známý stylista Filip Vaněk (46), fotografem kampaně je Matúš Toth.

„Mým osobním favoritem jsou kabáty. Mají klasické střihy, britský nádech a hlavně skvěle sedí a jsou výborně ušité. Moc ráda mám i kožené kousky, sama vlastním několik kožených šatů a sukní a pravidelně je zapojuji do svých outfitů ve volném čase. Když vybírám oblečení, hledám kvalitu i módní vzhled," svěřila Pavlína.

"Mám radost, že mě znovu oslovili a mohu již podruhé být hvězdou podzimní kampaně a inspirovat české ženy," dodala.

Reklama

Další články

Načítám